Projecten

Het gezicht achter Tech kids Studio is Henrique Zaagman. Zij heeft meer dan 20 jaar ervaring in het ontwikkelen van applicaties bij de overheid en in het bedrijfsleven. Tevens heeft zij een aantal jaren ervaring in het les geven op scholen. Op deze pagina staan een aantal projecten beschreven waar zij bij betrokken is.

Henrique Zaagman

Coder[Dojo] in bibliotheek

Henrique Zaagman heeft samen met de bibliotheek van Hoogeveen de Coder[dojo] in Hoogeveen opgericht. Sinds 2 jaar kunnen kinderen van de basisschool op woensdagmiddag gratis deelnemen aan deze workshops. De kinderen krijgen les in Scratch, Minecraft en Tinkercad. De workshops zijn toegankelijk voor kinderen in groep 6, 7 en 8.

Vanwege het succes van de Coder[dojo] in Hoogeveen is er ook een coder[dojo] in Emmen opgericht. Ook deze is in samenwerking met de bibliotheek opgezet en vormgegeven. De workshops hebben zich in eerste instantie gericht op het lesgeven in Scratch. Ook hier zijn de workshops toegankelijk voor kinderen in groep 6, 7 en 8.

 

Bibliotheek Hoogeveen

Bibliotheek Hoogeveen

 

Bibliotheek Emmen

Bibliotheek Emmen

 

Workshop op basisschool

Tech Kids studio heeft verschillende programmeer workshops gegeven op basisscholen in Drenthe en Friesland. De meeste projecten bestaan uit het geven van programmeer lessen in Scratch. Maar ook het vormgeven en printen in 3D maakt onderdeel uit van de projecten.Tevens heeft zij een traject begeleid voor het bouwen van een 3D printer als onderdeel van de 3D kanjer.

 

Logo Villa Kakelbont

Een Project bij Villa Kakelbont

Logo Montessorischool

Een introductie workshop op de Montessorischool

 

Calvijn basisschool

Project op Calvijn basisschool

 

9 months ago

Tech Kids Studio

Hallo, leuk dat jullie deze pagina volgen, maar ik breng deze activiteiten - de workshops programmeren in de klas - ook onder in mijn App Kids Studio. Leuk als jullie deze pagina verlaten en die pagina willen volgen! App Kids Studio ...

View on Facebook

10 months ago

Tech Kids Studio

Coder[dojo] Scratch/Sonic Pi

Het is binnenkort Wereldmuziekdag!

Daarom organiseert de Bibliotheek Hoogeveen in samenwerking met Tech Kids Studio op woensdag 23 mei een Coder[dojo] Sonic Pi / Scratch voor muziekliefhebbers!

Kinderen leren hoe ze door middel van programmeren muziek kunnen maken in Sonic Pi en / of Scratch.

Aanmelden kun je via deze link:
www.bibliotheekhoogeveen.nl/agenda-hoogeveen/5037-coder-dojo-sonicpi-23-mei
...

View on Facebook