Disclaimer

Op deze pagina staat de disclaimer van deze website beschreven. Ondanks de grootst mogelijke zorg die de auteur aan de website heeft besteed, behoudt zij zich het recht voor niet verantwoordelijk te zijn voor de actualiteit, juistheid, volledigheid of kwaliteit van de verstrekte informatie. Aansprakelijkheid betreffende schade aangericht door middel van de verstrekte informatie zal worden verworpen. Tevens zal aansprakelijkheid als gevolg van het soort informatie dat onvolledig of onjuist is worden verworpen. Delen van pagina’s kunnen zonder vooraankondiging worden gewijzigd.

Verwijzingen en verbindingen

Tech Kids Studio is niet verantwoordelijk voor de inhoud van pagina’s waarnaar wordt doorverwezen.. Als er schade ontstaat door middel van de daar voorgestelde informatie komt, zou de auteur van die website pagina’s aansprakelijk kunnen zijn.

Wettelijke geldigheid van deze disclaimer

Deze disclaimer moet als deel van de internet publicatie worden beschouwd waarnaar u bent doorverwezen. Als een onderdeel van deze website niet correct is, dan doet dit niets af aan de andere delen van deze website.