Copyright

Op deze pagina staat de copyright van deze site beschreven.

De auteur heeft de intentie om geen materiaal te gebruiken voor publicatie wat auteursrechtelijk beschermt is. Indien dit niet te vermijden is dan zal worden verwezen naar de auteursrechten van de bijbehorende zaak. 

Het auteursrecht voor alle tekst, afbeeldingen en illustraties die door de auteur zijn gecreeëerd, is wettelijk beschermd. Elke vorm van dubbeling of gebruik van zaken zoals logo’s, foto’s, illustraties of teksten in andere publicaties zijn niet toegestaan.

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Tech Kids Studio of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.

Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik. De informatie mag niet worden gewijzigd en moet worden voorzien van de volgende copyright-tekst: “© Copyright Tech Kids Studio”.